Känns som segrar

Det har nu gått cirka tre månade sedan operationen. Det känns som att jag befinner mig ganska långt fram, där jag nog tänkte att jag skulle vara om ännu ett par tre månader. Jag går i genomsnitt minst fem kilometer i raskt takt varje dag och kör konditionsträning fem dagar i veckan på spinningcykel. Det blir omkring fyrtio minuters pass men detta kommer att ökas på en del och jag lägger in intervaller. I går blev det femtio minuter på cykel. Vilken lycka att vi i somras inrättade ett eget gym i huset. Det hade jag aldrig trott. Medicinerna trappas upp till måldosen. Nästa vecka har jag besök hos en kardiolog och får då reda på den status som gäller. Om fjorton dagar börjar jag med lätt styrketräning för då har bröstkorgen blivit stabil. En skotertur bli det direkt den 13 februari. Förutom konditionsträningen är styrketräningen ett helt eget kapitel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *